Saturday, March 26, 2011

--- fOrmal dRess @ pEak oF bAtu cIna ---

mmm....idea apa nak buat petang ni ek? Pagi tadi dah ade acara Merentas Desa SKPA. Ader masa free lagi ni. Tetiba Safi cadangkan naik Batu Cina. Kat atas pakai baju formal dan buat photoshoot.

Oh My God, what a such GOOD idea. Horeyyyyy..... Kebetulan plak, Amir dan Mimi lom pernah sampai ke Batu Cina, so y not kan. Yeahhh.....

Macam biasa trekking bermula sekitar jam 5 petang lebih2. Mana pernah tepat pun. Hihihi...... Guider trip kali ni ialah Nasafi.

Photobucket
Photobucket

Gambar-gambar di awal trip mcm biasa la kan. So aku simplekan jd mcm di atas.
Time tu model2 tengah bersusah payah la ak sampai ke puncak sinun. Tidak lupa jurupic, Fifi yang bermurah hati dan cameranya untuk snap. So takder la pic dia kat atas tu kan.


Sampai jer kat atas, rileks2 dulu sebelum sesi photoshoot bermula.

Photobucket

Rehat la tu kununnnn.....

Photobucket
Sempat telepon ayang lagi nak kasi tahu perasaan berada di puncak Batu Cina.

Photobucket

Photobucket

Mmmmm.....operasi menukar baju akan bermula kejap lagi. Juruphoto, saudara Fifi sedang setup set.

Apa2 pun jom tengok model pertama dulu iaitu

:::...AMIR ...:::

Photobucket

Photobucket

Dah start2 posing cikgu2 ni nampaknya...hihihi...

Photobucket

Photobucket

mMmmm.... rasa nak NENGES tgk posing ni. Auwww......

Photobucket

Photobucket

Kita toleh plak ke next model ye.
xkurang hebat gak dia ni....

:::...RAHIMEEY...:::


Photobucket

Eh..!!! Ini jer gambar nya. Laaaaaa.....awat sekeping jaaa?
Mmmm...sebab apa ye..??

Orite2 u all. Sebenarnya model pic ni ada kat my facebook k. Klik sini.
Saja wat gimix angan u all.

uK...uk...uk...
Sekarang nak memperkenalkan model seterusnya...
Ah....rasa nak NANGES lah....

:::...NASAFI...:::

Photobucket

Photobucket
Yang ni toksah citer la kan.
Dia memang HOT sangat..... Tersentap mak nyah...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

That all for this time.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

dah nak balikkkk.....

Photobucket

Photobucket

Apa yang lebih penting ialah,
walaupun jauh di tengah lautan sinun,

kami tetap ader xtvt yang fun....


~~~end~~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...