Saturday, November 27, 2010

--- xPlorasi iKan pEkasam ---

Tasik Raban? Mmmmm....xpernah dgr la plak kan. Tp xkisah la kat mana, janji leh join. Hehehe.... 23~25 Nov 2010, mmg kebetulan time tu xder apa2 plan pun. Jadual pun kosong jer. Program ni anjuran Kelab Sukan Air UTeM atau nama glamornya K L A S K A....

Jadual asal yg aku tahu akan gerak pada 23hb malam. Tapi tetiba last2 minit dpt tau akan bertolak pada 22hb mlm. Hmmm...compiussss.... Bila jd mcm tu, maka Bino xdpt la nak join sbb dia ader presentation. Maka demi tuk Bino, aku, Ery n Chaer plan tuk pergi asing. Kami plan pergi ngan kereta ajer. Kisahnyaaaa.....

Dah settle kojer2 Bino tu, makanya kami pun bergerak la sekitar jam 6.30 petang pada 23hb dari Melaka. Kul 7 kami tiba di Seremban. Dalam keta bincang punya la bincang tuk makan malam. Cadangan Chaer dipersetujui iaitu makan kat KeyL. Nama kedai tu ialah Wong Solo. Area2 Ampang. Jam 9 lebih kurang, kami pun bergegas meneruskan perjalanan menuju ke Perak....

Amboiiii...bukan men pjg mukadimmah teman ni. Ye lah...ye lah...teman paham. Teman pendekkan je lah ye.

Berbekalkan informasi dari Zul dan panduan dari GPS Ery, maka kami pun sampai la di Tasik Raban, Lenggong. Masa kami sampai tu hujan mencurah2 dari langit. Yang lain pun dah tidur time tu. Mana taknya, kul 1 pagi dah.

24 Nov 2010
Good morning KLASKArian.... Pemandangan Tasik Raban waktu pagi cantek. Very nice view.


Semlm Aiman dah briefing kat kami tentang perjalanan program hari ni. Maka xder la terkial2 kami di buatnya. Pagi itu kami membuat acara memanaskan body terlebih dahulu. Acara tersebut diketuai oleh saudara Faisal aka Pejal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...