Tuesday, January 15, 2013

--- wEdding hAnd bOuquet ---

Tolong member iklankan produk diaorg :

Bagi mereka yang sedang mencari-cari sesuatu yang istimewa pada hari PERKAHWINAN anda atau sahabat anda, di sini kami memperkenalkan
WEDDING HAND BOUQUET & GUEST BOOK.
Dalam bahasa ibunda di sebut bunga tangan dan buku tetamu.  Bukan cinta muka buku ok.
Ke dua-dua produk ini buatan tangan kami ni yang lembut ini.  Ada banyak lagi rekaan yang menarik lagi cantik.  Layari link disediakan di bawah ok.  Muahhh....

Untuk detail boleh hubungi kami melalui :
Facebook kami : ToMei Nomei
Email : tomeinomei81@gmail.com







5 comments:

  1. en tuah..
    contoh gambar guest book xde ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tolong iklankan jer... kalu xkasi cam no nak iklan kan....huhuhuhuhuhu....yg bg aritu tidak menunjukkan guestbook pun. Pic model jer yg menonjol. So kasi yg betul2 la. Saya kalu nak promosi produk pun kena jaga reputasi saya gak lorrr............

      Delete
  2. kena tgk the whole pic la bang..
    tgk dlm album ni k. tqvm
    klu model tu tak lawa..
    amik gambo guest book tu je

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.429677533734742.87100349.253741994661631&type=3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok....jap lagi saya update k....alolololo....

      Delete
  3. ok...saya dah update...hihihihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...