Friday, May 20, 2011

--- bErsantai2 d'Batu Cina wit UTHM Stud ---

Trip kali ni bersama2 dengan UTHM student. Gadis2 telah telah meminta bantu kitaorg untuk membawa diorang ke atas sinun. Takkan nak kata xnak kan ...? Sian diaorg. Hihihihi......

Namun peringatan awal telah diberitahu bahwa pendakian tidak akan sampai ke bahagian tengah batu itu (area yang selalu pergi tu ) berikutan penghuni rimba (lebah) telah ambil port.

Namun dek kerna tidak mahu menghampakan u all semua, kami bawakan juga. Tapi separuh jalan je la sebab masa saya kat depan tu, sebaik tiba di hujung sana, saya terlihat sarang lebah tersebut dekat sangat. Maka, that y la saya suruh undur hari tu kan...Hihihihi.....

Berikutan itu, kami mengubah destinasi ke stage bawah jer. Bawah pun bawah lah..... Apa2 pun terpulang pada penilaian u all. Kami hanya memberi yang terbaik dan seadanya yg terdapat di Pulau Aur ini. Jom layan beberapa keping gambar sepnjang trip ke sana.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Dah sampai bawah sudah

Photobucket
Bergambar dengan masyarakat kampung

Photobucket
Yang hujung sinun, xtahulah apa yg nak dibuatnya

Photobucket
Lagi lompatan keriangan

Akhir kata, kami di Pulau Aur, mengalu2kan kedatangan anda semua. Semoga silaturrahim antara kita terus kekal. Waaaahhhh....nasihat gi tu....

~~~end~~~

5 comments:

  1. nice bro..
    one fine day..
    will see, insyaallah..nk capture pic2 hsil krja picture mcm ko kt ats..
    but tke times..
    pulau aur..da best

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. chantek2!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. tq.....kami berbesar hati menerima tetamu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...