Friday, May 3, 2013

--- tEman sEpergunungan dAlam mAjalah Santai Mei 2013 ---

Mmmmm....rasanya lama dah tak update blog ni kan.... ok2.....  Nak story ni la kan, sedang dok tengok tv sambil selak-selak majalah Travel Santai yang baru di beli ni tetiba terpandang satu gambar seorang perempuan pegang bendera Malaysia di atas sebuah gunung. "Eh! Macam biasa tengok gambar ni." Aku pun tengok lagi dekat dan sah, gambar ni gambar Lin. Pernah tengok dalam muka buku dia. Aku terus selak tengok yang lain, nampak plak Syed. Sah...!

Masa mula-mula baca tajuk tu, kust gitu2 jer. Sekali tengok gambar, rasa bangga plak kan. Walaupun bukan pic sendiri tapi member2 sepergunungan. Apapun tahniah korang semua....gi tuuuuuuu........

Ops....! Majalah Santai keluaran Mei 2013 ok...... Jangan lepaskan peluang.










3 comments:

  1. Ben!!! Rindu mau treking sama kamuuuuu
    -lindot ^__^

    ReplyDelete
  2. ok2...jom2....hihihihihihihi

    ReplyDelete
  3. dilahad datu tak sampai majalah tue,. tahniah ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...