Sunday, October 10, 2010

---hAri bahagia Wawa & Joe---

23,24,30 n 31 Julai 2010 yang lalu aku diberi tugas tuk shoot mmber ku punya wedding. Majlis di mulai dgn majlis akad nikad di sebelah pihak perempuan (Seremban) pada 23 Julai 2010. Malamnya pula majlis berinai.

Ini adalah custom album bagi kedua2 belah pihak. Terdapat 2 album sticky.

Photobucket
Page 1 & 2

Photobucket
Page 3 & 4

Esoknya 24 Julai 2010, majlis resepsi pihak perempuan. Pengantin mengenakan busana bewarna biru terques. Pengantin perempuan ada 5 helai persalinan masa malam berinai mewakili 5 tema. Ada English style, India style dan bagai2 lah.

Photobucket
Page 5 & 6

Photobucket
Page 7 & 8

Photobucket
Page 9 & 10

Untuk outdoor session, kami buat kat taman rusa di area2 sana gak. Walaupun hari dah makin lewat namun Alhamdulillah sempat siap.

Photobucket
Page 11 & 12

31 Julai majlis resepsi. Kali ni busana bewarna putih ala2 bali gi tu. Outdoor buat di sekitar Tasik Bera.

Photobucket
Page 13 & 14

Photobucket
Page 15 & 16

Selang seminggu, majlis pihak lelaki plak di Felda Triang, Temerloh. 30 Julai majlis berinai dgn busana pengantin bewarna kuning keemasan.

Photobucket
Page 17 & 18

Photobucket
Page 19 & 20

Apa2 pun selamat berbahagia dan ucapan terima kasih kepada semua yg menjayakannya....

~~~end~~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...