Saturday, December 22, 2012

--- 1 Hari jerrrr Bersama KeReX Kali Ke ____ ---

Baru2 ni ader la skit kelapangan masa. So atas ajakan Bino n Salam, aku pun join la mereka ke SBK 2012. Apa tu SBK ? Hmmm....ok, cheq habaq k. SBK tu membawa maksud SEHARI BERSAMA KEREX. Ok dapat? Bagus. Buat kat mana? Yup, mana lagi kalu bukan di Kampus Induk UTeM. Diaorg memang itu jer tempat yang sesuai. Kalu nak keluar, baget xder. Maklum la student. I was student too long2 time ago. So I can fell. Mmmm...omputih sangat.

Ni penganjuran kali ke berapa? Entah la. Tak hinggat. Kalu ikut AMT, rasanya kali ker 3 kot. First masa Chaer. Then masa Bino. Now Komeng. So kali ke 3 lah kan. Aku join kali ni just mengisi masa lapang jer. Sambil2 tu leh la shoot skit nak di uploadkan dalam blog ni haaaa...

Sape aku dalam KeReX ? Owh, KeReX ni kelab hiking yang aku selalu join. Dulu2 la. Selepas Komeng take over, dah xjoin sbb....... mmmm.....entah la tak hinggat sebab apa. Abaikan. Kebetulan Salam nak datang Melaka ni, aku follow sbb nak print album customer sekali.

Bertolak dari Kota Damansara sekitar jam 7 pagi. Selain aku, Salam n Bino, Salam bawa bersama anak buahnya. Katanya nak kasi berkawan ngan orang. Bagus sungguh Salam ni. Sampai di Melaka around 9 pagi. Masa tu diaorg dah mula pun. Tunggu Salam nak rasmi, lambat sangat. Berikut aku upload pix2 spjg program berjalan dari pagi sampailah tengah malam.



Nak pandai main fressby, belajar ngan dia ni. Otai nih






Never forget about u, FRESSBY


Master Yoda aka Chepul berborak pasal masa depan




Niat nak terbang tinggi, tapi apakan daya tak tinggi2


Gigih memberi tunjuk ajar



Apabila Penasihat berkata-kata



Kegagalan seorang pendaki adalah gagal menjaga sleeping bag nya dari basah






Abang2 AMT yang mesra pelanggan









Gelagat junior







Mencabar diri sendiri ke EVEREST. Semoga berjaga


Barisan AMT walaupun ader yg xder. Yang pasti baju baru. Curlazzzz...





Penyampaian hadiah oleh senior KEReX, saudara Kabil










Junior2 nak bergambar ngan senior


Ok, setakat ini jer pic yg aku ader. So terima kasih pada junior2 yang menerima kehadiran kami dengan seadanya. Yang pasti KeReX sentiasa di hati. Antara pengalaman yang menarik dan tidak mampu dilupakan.


Untuk rekod, berikut adalah mereka yang pernah menjadi presiden KeReX :

Abd Salam Adam, founder of KeReX

Ahmad Shahir, First President of KeReX

Ahmad Soufi @ Bino, Second President of KeReX

Hafizi Zubel @ Komeng, Third President of KeReX

2 comments:

  1. hehe. bestnyer SBK kali nie..SBK 2011 kali pertama belajar tentang kerex,hiking dll nie, keep it up KeReX. =) rugi tak join SBK 2012 nie, senior2 ramai plak yg ade.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup....mesti la best..... hikhikhihkik....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...