Monday, December 10, 2012

--- Outdoor Session with Azam at UPM ---

Ok2....ni 4th time aku follow Azam berphotoshoot. Kapel yang sama actually cuma kali ni nak wat post wedding gitu. Last aritu kat Singapore. Tapi kali ni berkonsepkan picnic dan UPM telah terpilih sebagai lokasi pilihan. Kami pergi ke area padang ragut UPM. Mencari kawasan yang ader sepohon pokok yang rendang dan cantek. Berikut beberapa keping yang sempat aku snap.

Sesi bermula dengan adegan berjalan dan berlari menuju ke pokok.  Pastu picnic dengan baca novel dan main gitar.  Lakonan diteruskan lagi dengan main cat warna, belon2 dan kapal terbang kertas.  Fun2.....  Akhir sekali sebelum pulang, kami snap skit kat bawah.













Gambar2 yang elok disnap using camera Azam kot sbb dia OP. Aku hanya sekadar pembantu belakang tabir. Aku snap2 sekitar sesi tersebut sahaja. Apapun aku banyak menimba ilmu sepanjang berphoto bersama2 beliau. Tq 1 again.... Jumpe lagi nextime........




4 comments:

  1. Replies
    1. hihihihihihihi........nanti pic yg kat Azam lagi menawan.....apapun tq....

      Delete
  2. hehe...sy suka ngn kaler pic nie..edit ke original??cntik sgt..hijau jer...suka2...hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. edit...saya naikkan warna hijau. saya mmg suka warna2 yg terang.......hihihihihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...