Thursday, November 3, 2016

--- Pengalaman Individu Malaysia Yang Pernah Memasuki Paru Paru Dunia ---

Selepas perjumpaan tempoh hari aku balik dan google maklumat tentang Paru Paru Dunia ni. Then keluar satu artikel 'Ekspedisi Mustahil Ke Dunia Tersembunyi'. Aku teruja dan terus klik. Dengan kusyuk baca la pengalaman beliau. Gambar agak slow loading. Pendaki tersebut dikenali sebagai Aslan.

Wow...dari artikel tersebut dapat digambarkan ianya merupakan satu pengalaman yang terbaik buat beliau.

Aku pun shared la artikel ni dalam group Paru Paru Dunia. Rupa-rupanya Aslan tu memang dalam group tu dan beliau merupakan guide kamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........... Subhanallah....... Tak ke malu kambing aku. Hahahahahhahahaha......

After beberapa ketika, artikel tu baru keluar gambar. Tenung punya tenung, eh! macam pernah tengok mamat ni. Hahahahaahhahaha.........

Bagi mereka yang kat luar sana, boleh klik di sini untuk membaca pengalaman beliau sepanjang 25 hari di dalam Paru Paru Dunia.

Berikut adalah beberapa imej yang aku peroleh dari google image berkaitan trip Aslan. Mohon guna kat sini. Harap tak ada yang saman. Hahahaha....





#paruparudunia #aceh

3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. cuti ni x gi daki ke.... emmmmm.... nak cite lg..... boring ni.... baru pas cuti panjang tp balik keje x da lak keje.... emmmm..... soooooooo borinnnnnnnggggg.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...