7.12.21

--- Mersing FA vs Tangkak FA, Separuh Akhir ---

Hummmmm...... Macam mana nak mula ea?

Tapi apapun tahniah diucapkan kepada Mersing FA kerana sudah sampai ke tahap ini. Berdasarkan rekod rasanya mereka belum pernah kalah lagi sehinggalah ke separuh akhir ini. Terbaik guysssss......

Adakah lawan mereka petang ini mudah dikalahkan seperti lawan-lawan sebelum ini? Huhuhuhuhu...... Yang pasti pasukan yang sudah ke tahap ini pastinya bukan biasa-biasa kualitinya.

Macam biasa sebelum mula, ambil gambar kumpulan dulu. #simpansini
Sedang berdoa

Tak kenaJangan lawan keputusan pengadil

Ok...... Separuh masa berlalu. Tangkak FA mendahului Mersing dengan 1 gol.
 
Time ni, aku sendiri pun takut nak ambil gambar. Jurulatih dah kecewa dengan tahap permainan di separuh masa pertama tadi. Tak ada semangat. Tak macam game sebelum ini.
 
Aiseh...!!! Rasa sebak pun ada. Jurulatih ni sama macam guru tau. Bila dia berkata-kata tu, walaupun tinggi suaranya, bukan kerana benci tapi kerana sayang. "Saya anggap awak-awak semua macam anak-anak saya.", kata jurulatih. "Tapi apa yang awak semua tunjukkan tadi?", dengan rasa kecewa.
 
"Orang dah layan awak macam raja. MAIN LA BETUL-BETUL",.................. 

Ok..... "Lepas ni main betul-betul. Itu baru sikit karektor saya. Ini semua adalah untuk awak semua. Awak semua boleh pergi jauh. Saya nampak bakat awak semua. So please........", sambil memberi semangat semula kepada anak didiknya.

Ada lagi, tapi tu je lah aku sempat rekod. Hahahahahahaha.........

Ok, Mersing, bangkit semula ok. Kita boleh guysssss...... Sebelum masuk padang, dah salam-salam minta maaf. Haaaaaaaa.......bagus betul la player Mersing ni. Normal la. Kadang-kadang fokus tu turun naik apabila tak dibimbing. Bimbingan adalah proses berterusan. Nampak raut di wajah mereka, sedikit kesal dengan permainan tadi dan akan buat yang terbaik dalam game ke dua.

 
Kontroversi

PerdebatanDan hasilnya selepas kena ceramah. Hihihihi..... Mersing bangkit semula dengan 3 gol. Tahniah....!!! Orang kata bila dah menang, minta apa pun in shaa Allah dapat. Hihihihi......Kami menang...Hohreeyyyyyy....!!!


Yes berjaya. Nasib baik kena marah tadi 
 
 

Kita ke final. Hihihihihi......Terlalu gembira mungkinHello...!!! Kami menang. So macam mana perkara yang dijanjikan itu?

 

Kembali latihan pada 9hb dan 17hb akhir. Bertemu dengan pasukan mana? Tungguuuuu......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...