Sunday, December 10, 2017

--- UTeM Hammock Gathering ---

Cuba teka kali ke berapa acara ber HAMMOCK ni telah diadakan oleh KeReX sejak ia ditubuhkan? Mmmmmmm....tak ingat ek? Hahahahaha....bukan tak ingat tapi TAK TAHU. Aku pun tak tahu sebab aku tak pernah join. Hihihihi....

Apa pun, ianya adalah aktiviti yang sihat yang berterusan diadakan sejak dari zaman-zaman senior.

Gathering HAMMOCK kini kembali lagi. All detail baca dalam poster yang telah diedarkan ini. Aktiviti ni simple jer guys. Its just having time with friends...chit chat....gantung hammock...tidur dalam hammock. Esok pagi dia orang buat sedikit khidmat masyarakat iaitu membersihkan kawasan pantai.

Gathering kali ini telah disertai oleh ___ orang pelajar UTeM. Selain itu, senior KeReX juga turut menyertai aktiviti ini. Mereka punya spirit of KeReX tu sampaikan cannot move on la walaupun dah berkeluarga. Hahahahaha.....

Semua peserta mula berkumpul di Pantai Puteri sejak petang Jumaat 8 Disember. Malamnya diadakan barbeku. Tak ramai yang stay ber hemmock pada kali ini. Tapi ramai yang datang join hingga habis berbabeku.

Program ini turut menarik minat dari ipta luar iaitu dari UNITEN. Mereka terdiri dari 5 orang yang mewakili kelab mereka yang dikenali sebagai Karen Kembara Rekrasi Uniten. Walaupun tak join secara full time but its a positive started. Ini hasil friendship masa program delegasi baru-baru ini.

Owh...lupa nak mention. Program kali ini dipengerusikan oleh Ayid. Which one is Ayid? Hahahahaahhahahahaahaha....

Prgram UTeM Hammock Gathering ini adalah gabungan daripada KeReX, SRM UTeM, UTeM Runner Orienteers Club (UROC) dan GPMS.




Meriah





Sesi perkenalkan diri kot....Tapi berapa kali nak perkenalkan diri....hahahahaha


Selamat pagi....





Lena sungguh










Khidmat masyarakat


Mungkin tak minat bergambar...



Tahniah...




Terima kasih diucapkan kepada pemberi gambar-gambar. Hihihihi.....

*terima kasih kepada pemberi maklumat. Aku main goreng jer. Asal boleh. Entry mungkin kurang kemas dari segi data kerana kekurangan maklumat.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...