Sunday, January 3, 2010

--- jUmpa laGi ---

To all kawan2 yg di cintai, mencintai, tercinta, dan bagai2 lagi. Di kala u all membaca ini, aku sedang mempersiapkan diri kerna pada 03.01.2010 jam 8 pagi, aku akan bergerak ke PULAU AUR, MERSING. Cari dlm google k. Halalkan makan minum dan terkasar bahasa dan perbuatan. Perjlanan 5jam dari jeti ke pulau tu. Balik darat xmenentu sbb depend pada bot yg dtg.....

Blog ini mungkin akan berhabuk. Maklum la xder ternet.

SK PULAU AUR, my new life.....wassalam...

7 comments:

  1. ok gud luck ben...
    naik bot 5jam??btul2 nature life...
    blh la amek gmbar lawa2...
    jgn lupe smadikan kn blog nie bile berkesempatan...

    p/s : internet xde xpe..yg pnting ade line tpon..

    ReplyDelete
  2. tabahkan hati hang wei...nanti klu baca komen aku ni jangan nangis plak.hehe..tenet xda xpa..senjata alfa hang ada..

    time2 free nanti mantapkan editing hang..

    peace one love

    ReplyDelete
  3. aku dah bace sume ni fitri...amat mencabar kehidupan di sana.. tp klu ko naik jer ke darat ko mesej lah aku...aku mgkn berada di mersing mase tu...kampung aku tu....tabah hati..selamat menjadi guru terbaikk...

    ReplyDelete
  4. aku dah bace sume ni fitri...amat mencabar kehidupan di sana.. tp klu ko naik jer ke darat ko mesej lah aku...aku mgkn berada di mersing mase tu...kampung aku tu....tabah hati..selamat menjadi guru terbaikk...-jengkingklasik johor jaya 2...

    ReplyDelete
  5. ok bob...aku akan message ko...hehehe

    ReplyDelete
  6. ska gmbr2 pmandgan 2..nice..he3..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...