Thursday, December 31, 2009

--- nEw liFe bEgin ---

dUlu aku beria-ia nak dpat borneo. Sabah aku maksudkan.

hAri berganti hari, aku mula dpt kerja partime as wedding photog. hAti ku mula berubah untuk tidak mahu ke sana kerna bimbang xder job. oH........

eVeryday i pray to not go pendalaman.

bUt all my priend at FB beria-ria doakan aku dpt ulu2. hEran nih... mmmmm

sEtelah berminggu2 menunggu keputusan akhirnya keluar la result posting. OH MY GOD.
fIrst, doa aku dimakbulkan Allah sbb x dipostingkan ke Borneo.

tHe result, aku diposting ke negeri Johor.



Johor, negeri aku dipostingkan

Mersing, daerah aku di tempatkan

yG menjd persoalan, DI MANA AKAN AKU MENGAJAR jer belum diketahui....

aKu akan lapor diri di PPD Mersing pada 2hb Jan, jam 2 pm.....


Pejabat Pelajaran Daerah Mersing

aPa la yg ada kat Mersingkan? adakah segala kerisauan aku akan selesai bila dpt Mersing. sAma2 la kita tgk dlm catatan seterusnya......

eNtah leh update lagi tak blog ni nnt. aDer ternet tak sana??? hAhahaha...see u nextime...

...M E R S I N G here i come...

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...