Friday, December 3, 2010

--- Home Coming UTeM 2010 ---

Event ni diketahui secara xsengaja benarnya. Sedang usha2 fb tetiba ader org post ttg event ni. Heran gak tetiba. Mmmm..... Siap ader bowling lagi belah paginya. Terdetik dlm hati, program ni program tuk sapa benarnya. Hebahan xmeluas. Mcm tag line tuk Astro Ceria 'Untuk kita2 ajer....'

Kalu mcm ni punya program seolah2 tuk staff je lah kan. Hmmm...... Kebetulan aku dah tahu event tu, maka aku pun dtg la belah malam tu. Sokong dan snap apa2 yg patut......

Aturcara majlis adalah seperti berikut :

8.00 - 8.05 mlm : Kehadiran para jemputan

Photobucket

8.05 - 8.10 mlm : Kehadiran Pegawai-pegawai Kanan UTeM
8.10 - 8.15 mlm : Kehadiran Y.Bhg Datuk Naib Canselor UTeM

Photobucket

8.15 - 8.25 mlm : Bacaan doa

Photobucket

8.25 - 8.30 mlm : Kata Aluan oleh Presiden AUTeM; En. Al Amin Bin Mohamad Sultan

Photobucket

8.30 - 8.35 mlm : Kata Aluan oleh Dekan HEPA UTeM; Y.Bhg. Engr. Prof. Dr. Marizan Bin Sulaiman

Photobucket


Photobucket

Photobucket

8.35 - 9.00 mlm : Ucapan Oleh Naib Canselor UTeM; Y.Bhg. Prof. Datuk Dr. Ahmad Yusoff Bin Hassan

Photobucket

9.00 - 10.00 mlm : Jamuan makan dan Persembahan Orkestra UTeM
10.00 - 10.05 mlm: Gimik Sempena 10 Tahun UTeM

Photobucket

Photobucket

10.05 - 10.15 mlm : Penyampaian cenderahati dari AUTeM kepada Datuk NC dan penyampaian cenderahati dari Datuk NC kepada AUTeM

Photobucket

Photobucket

Photobucket

~~~end~~~

6 comments:

  1. wah...mmg xde hebahan pn..langsung xtau..huhu..hampeh tol amin(presiden)...huhu...hahaha....thanks for ur info ya...

    ReplyDelete
  2. aikk...xtau pon...apela..kate alumni..tp xde pn jemputan utk student2 yg dh grad..apolah..

    ReplyDelete
  3. salam,

    wonder why buat 2/12/2010?
    it's working day.cam ne nak join?
    ades....

    ReplyDelete
  4. time ni hepa yang minta dianjurkan bersempena konvo.. insha-Allah akan ada hebahan bila diorganize oleh AUTeM

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...