Wednesday, December 1, 2010

--- kUciwa wit GSC Dataran Pahlawan ---

Dah lama tak tulis blog rasanya. Kali ni nak story2 sikit about Harry Potter and The Deadth of Hollows. Masa mula2 keluar tu mmg semangat giler nak gi tengok. Tapi memangdangkan time tu ader hal sikit maka xdpt gi tgk. Plan la nak pergi esoknya. Hehehe....

Keesokkanya pun pergi la aku sorg2. Tgk wayang sorang2 ni layan beb. Hihihi.....masa nak beratur beli tiket, jumpe Napie, Capeng dan mmber diaorg. Kebetulan nak tgk wayang Harry Potter sama. Maka join the club je lah.

Time wayang kul 3.40 petang. Dipendekkan cerita masa muvie nak mula tu tetiba xder sound. Mula mmg dah lambat. Pastu tetiba sound plak xder. Muvie terus play. Audion dah bising2 kat dlm tu. Booooooooooooooooooo.......

Dah melewati jam 4 petang tp xsettle2. Bila sound dah ok, dia pun play la muvie tu tp bukan mula dari awal, malah setakat mana muvie tu play. Sbb masa rusak tu diaorg xstopkan muvie tu. Menyirap jer. Sekali lagi audion boooooooooooooooo....... dan mereka pun play semula. Kisahnya.....

Spirit Harry Potter tu tidak sampai di situ sahaja. Aku plan nak gi tgk lagi sekali citer tu. Rabu lalu, aku g tgk Harry Potter lagi sekali. Hahahaha..... Kali ni dgn Ery, Bino n Sharil. Mcm biasa la start muvie xpernah on time. Mesti lambat 15 minit -+. Tapi dah xkisah sbb aku dah tahu cerita. Hehehe....

Aku mmg kusyuk la tgk citer tu. Tapi Sharil boleh plak tidur. Entah apa2kan. Rupa2nya dia dah banyak potong beb. Eeeeee....xpuas hati giler. Mana2 yg baru tgk mmg xperasan sceen yg potong tu. Mampus la kan..... mmmmmm....

~~~end~~~

2 comments:

  1. ello aku bukan tido laaaaa.....
    tue aku benapas memg kuat...
    hahahaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...