Wednesday, December 31, 2014

--- Dah 2015 rupanya…!!! ---

Ok…….kompom kat fesbuk, twitter, friendster, myspace, blog, whatsapp, wechat, bee talk, kakou talk dan seangkatannya akan bersepah dengan ucapan tahun baru.

Macam ucapan yang kreatif dibuat.

Tidak ketinggalan azam tahun baru. Hmmmm……streotaip punya perlakuan. Sekarang pula popular dengan hashtag. Ramailah yang akan #azam.

But…its ok. Normal…

Untuk aku, malas nak pikio azam-azam nih. Bosan…. Time ni aku ada kat Kemaman. Tolong orang agihkan bantuan untuk mangsa banjir. Tapi tetap ada juga azamkan. Hihihihi….. Tahun ni, berazam nak ada sixpack jer… Pastu nak jadi model….kbai…!!!

Semoga kita semua mensyukuri nikmat yang Allah berikan ini……amin…..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...