Tuesday, December 1, 2009

--- wEdding @ pAli wIfe home ---

ok ni wedding shoot paling trbaru. wEdding my friend pAli. mAjlis ni belah wife dia. aKu just shoot jer bagi pihak my mmber. aCtually wife dia dah hired pro punya. aPa pun SEMOGA BAHAGIA AKHIR HAYAT....

pengapit & pengantin


serius nya pengantin ni


pengapit pun kena segak juga


berdebarnya dah nak masuk dewan

pelamin yg indah


dAh masuk dewan derang terus ke pelamin. wArna merah menjadikan pic lagi menyerlah. sEnang nak edit...


mempelai di atas singgahsana



ni pic wit parent pali


pic paling nice


cool...


mAjlis ni di seri lagi dengan kehadiran kawan2 pali seperti ijam(pengapit), palan dan mat jan. kAwan2 pun penting maaaa....


ijam, mat jan dan palan



xnak lepas peluang berfoto dengan pengantin



last, but not least

--- SELAMAT BERBAHAGIA ---

my fs & fb : fitrizan_ae2yahoo.com
multiply : http://aefitben.multiply.com

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...