Wednesday, December 30, 2009

--- 2nd @ bRoga hiLls ---

sElesai shoot wedding, esoknya aku n my priend plan tuk nek BROGA HILLS. iNi kali ke dua aku nek sana. kAli lebih best sbb banyak pic menarik.

tRip ni bermula seawal pagi iaitu pukul 4.30 pg. kAmi bertolak dari seremban menuju ke Broga. mEet Babu at Petronas.

d' wAktu pagi yang hening gi tu...
Photobucket

ramainya org time tu...
Photobucket

mmm...dok tggu sunrire la tu. xnampak pun...
Photobucket

i like this pic...
Photobucket

Photobucket

snap pic sendiri guna tripod...
Photobucket

ni pun...
Photobucket

hah...ni la photog paling otai. siap check ketirisan cahaya lagi sebelum snap. mAna2 model kena aware la ngan dia sbb kalu posing xcun mmg kena penyepak...lalalala...
Photobucket

dari puncak pertama ni. yg dekat org ramai2 tu...
Photobucket

entah apa la yg di buat oleh Golok tu... ni dAh sampai puncak ni.
Photobucket

puncak paling atas
Photobucket

dari pemandangan puncak
Photobucket

ni pun tripod yg ambil tau
Photobucket

Photobucket

Photobucket

aku suke gak pic 2 ni
Photobucket

Photobucket

ye lah...ye lah...
Photobucket


Photobucket

Photobucket

pic ni cantik. tErutama skali kalu wedding shoot. pErghhhh!!!
Photobucket

yg niiii.....mmmmm.....asalnya nak buat org tu gelap, tp cam mana jadi cam ni plak. kIra ok gak la.
Photobucket

itu puncak ke dua
Photobucket

ni la org kata 'macam lalang la ko ni...'
Photobucket

Photobucket

oPsss!!!... ni sampingan jer. tUrun jer dari Broga terus ke Sg Tekala tu barbekiu dan mandi manda. kAt situlah lense cap aku hilang dihanyutkan air. eeeeeee......
Photobucket


sElebihnya ni pic yg di snap oleh otai kita Teng dengan menggunakan Nikon D80 pelbagai lense... aKu cuma edir jer.

Photobucket

asyaik gaya ni jer... bUsannn...
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

OH MY GOD... hijau ini begitu menerujakan...
Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

eNd of trip. pIc2 ni semua di edit supaya nampak gempak jer. pAdahal dlm dunia realiti warnanya tidaklah sedemikian. sO u all jgn la hilang akal tgk plak. hAhahaha...

zassssss........

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...