Wednesday, December 2, 2009

--- hOusehusband ---

(pic adalah ihsan dari BERNAMA. Bukan individu sebenar)



dAri hari ke hari menunggu keputusan penempatan mmbuat hidup xtentu arah. bUsan? oF course la.

hAri2 buhsan...buhsan...buhsan...





hAri2 ternet pun xbest gak. dAh xtahu nak buat per. dAri tak buat apa2, aku tolong2 la kemas rumah. kOnon2 jadi househusband. kUikuikui....nOt bad benarnya. lAgi pun mmg dah biasa. hAri ni aku tolong cuci kipas dinding, sapu sampah/sawang dan cuci pinggan. sEronoknyaaaaa....







aPa, u all ingat lelaki xleh buat kerja rumah ker ??? huh.....
dapat juga merasai kesusahan mak-mak kita buat kerja2 rumah. sO hari ni aku meringankan beban my mum...lalalala





my fb & fs : fitrizan_ae@yahoo.com
multiply : http://aefitben.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...